Wat doen wij

Starters Pakket is een onderdeel van Creative Inventions, ons concept is ontstaan vanuit de situatie dat wij progressief denkende internet fanaten zijn die onze kwaliteiten en talenten ter beschikking stellen aan bedrijven voor het bouwen van gebruiksvriendelijke websites. Starters Pakket verzorgt professionele websites voor startende ondernemers.

1
Eerste Contact

U heeft ons gevonden of wij hebben u gevonden. Bij ons eerste gesprek, gaan we kijken wat u precies wilt, welk pakket het beste bij u past. Wat wilt u graag terug zien op uw website?? Welke kleuren wilt u gebruiken? U krijgt hiervoor een formulier toegestuurd waarin u uw wensen en voorkeuren kunt aangeven.

2
Voorstel

Wij gaan beginnen met een voorstel aan de hand van de eerdere wensen vanuit het eerste contact. We vragen hierbij wat materiaal bijvoorbeeld wat foto's zodat we alvast een voorstel kunnen maken. Als we merken dat we op een lijn zitten, dan zullen we een offerte gaan opmaken uiteraard gebaseerd op uw wensen en voorkeuren, na akkoord gaan we beginnen met uw uiteindelijke ontwerp.

3
Ontwerp

We gaan starten met het ontwerpen van uw website, visitekaartje, logo etc. We zullen contact onderhouden en tussentijds laten weten hoe het ontwerp er uit ziet. Afhankelijk van de afgesproken termijn zullen we u de ontwerpen voorleggen. Nadat alles klaar is zullen we na uw goedkeuring, de ontwerpen gaan uitwerken en uiteindelijk publiceren.

4
Publiceren

We zijn klaar met uw ontwerp en we gaan het publiceren, we zullen hierna indien nodig is, nog het een ander aanpassen om alles gebruiksklaar te maken. Uw website is gebruiksklaar en uiteraard volledig naar uw wensen en eisen gerealiseerd.

Waar werken wij mee?

Waarom voor ons kiezen?

Bent u op zoek naar direct contact, korte lijnen en snelle service bij het maken van een succesvolle website? Wij helpen u graag om een professionele website voor u of uw bedrijf te maken geheel naar uw wensen en eisen!

  • Een betaalbare en professionele website, niet meteen hoge opstartkosten maar een maandelijkse abonnement
  • Een uniek concept en unieke vormgeving
  • Zoekmachine vriendelijke website
  • Website compatibel op diverse platformen : tablet, mobiele telefoons, pc's
  • Website kan met uw bedrijf mee groeien
  • Mogelijkheid tot uitgebreide statistieken en analyses
  • Gemakkelijk te onderhouden middels ons CMS